Takuulla kuivat polttopuut – Hämeenlinnan seutu

Soita tai lähetä viesti!

Puut pätkiksi, pinoon ja liiteriin! Polttopuiden hankinta on tehty sinulle huolettoman helpoksi. Pilkomme klapikoneellamme puut, toimitamme ne haluamaasi kohteeseen ja nostamme vaikka suoraan puuliiteriin, mikäli niin toivot. Teemme polttopuut omista puistasi tai voit jättää myös puiden hankinnan meidän käsiimme. Polttopuutoimituksia teemme pääasiassa Hämeenlinnan, Riihimäen, Turengin ja muun Kanta-Hämeen alueelle. 


Kyydissämme kulkee helposti niin pienet kuin suuretkin puuerät. Myymme vain ja ainoastaan kuivia polttopuita, sillä tyytyväinen asiakas on meille pääasia. Märät klapit ja polttopuut saat jostain muualta! Jos siis tarvitset polttopuita Hämeenlinnan, Riihimäen, Turengin, Rengon tai muun Kanta-Hämeen alueella, ota rohkeasti yhteyttä ennen kuin polttopuut loppuvat!

Haluaisitko tehdä polttopuut itse? Me vuokraamme sinulle klapikoneen.

Voit vuokrata meiltä traktorisovitteisen klapikoneen, jolla pilkot näppärästi itse omat polttopuusi. Vuokraukseen liittyvistä ehdoista sovitaan tarkemmin, kun otat meihin yhteyttä. 


Kun asioit kanssamme, varmistat, että varastossasi on aina riittävästi laadukasta puuta saatavilla. Puut pesään ja lämmityspuuhiin!

Tutustu myös muihin palveluihimme
Päivystys 24/7 -ikoni

Päivystys 24/7

Päivystys numerossa 0400 812 112.

Yhteydenottolomake

Yleiset kiinteistönhoitotyöt
Tekniset kiinteistö
Remontti- ja pienrakennuspalvelut
Ulkoalueiden hoitotyöt ja vihertyöt
Koneurakointi- ja traktorityöt

* Pakolliset kentät

Sähköpostitse
Tekstiviestitse